Afdelingen
Contributie 2017 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

Voor de komende maanden hebben wij geen nieuws. Wij starten weer met onze verenigingsavonden in de maand september.

algemeenSecretariaat: E. van Zon
P. van Anrooylaan 15
6952  CW  Dieren
Tel.: 0313-421421
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de in april gehouden verenigingsmiddag, is besloten om de afdeling weer meer actief te maken en voorlopig door te gaan met twee bijeenkomsten per jaar. Deze zullen voortaan op een dinsdagavond worden gehouden. Om de activiteiten voort te kunnen zetten, is een contributiebedrag van € 10,00 afgesproken. Wenst u meer informatie of wilt u zich aanmelden als afdelingslid, neem dan contact op met Ed van Zon 06-5715 7193 of René Kampscheur 06-5577 3268

Over de middag in april kan gezegd worden dat het een leerzame en gezellige middag was.

 

Secretariaat: W. Aardenburg
Dobbestraat 18, 1964 HX  Heemskerk
Tel.: 025-1232110
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

Voor de maanden juli en augustus houden wij geen contactavonden. De vakantie staat voor veel mensen voor de deur en dan zullen de avonden niet goed bezocht worden, wat voor de spreker niet leuk is. Wel kunt u op de Facebook pagina van ons kijken of er berichten zijn.
Het bestuur wenst u een goede kweek en fijne zomermaanden toe.

 

Secretariaat: H. Mooren
Keulsebaan 24, 5758 AC Neerkant
Tel.: 077-4662804
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord en midden Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen

De maanden juni, juli en augustus hebben wij geen bijeenkomsten.
De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 19 september.

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Lang gewacht!!!! eindelijk in de lucht!!!! onze geheel vernieuwde website www.ps-twente.nl. Dit was de aankondiging in het maandnieuws vorig jaar maar tot op heden hebben wij als bestuur er weinig tot geen reactie op gekregen. Daarom nogmaals een oproep onzerzijds. Wij kunnen als bestuur niet alleen de zaak runnen. We hebben toch echt heel hard de steun en hulp van onze leden nodig (vandaar deze noodkreet). Wij hopen o.a. dat de contactavonden beter bezocht gaan worden en dat er steun en reacties van onze leden komen. Dit geldt zowel voor de contributie aan de afdeling als advertenties voor de catalogus en de banner op onze site.
Wij kunnen u over al onze activiteiten en het nieuws van de afdeling via deze site op de hoogte brengen. Op de site is er een mogelijkheid om een banner* te laten plaatsen tegen een kleine vergoeding door uw plaatselijke dierenspeciaalzaak of bijv. voerleverancier. Deze mogelijkheid op de site zorgt o.a. voor dat onze afdelingskas versterkt wordt. Daarom vragen wij u om ons daarbij te helpen door banners te werven voor onze site. Een banner kost € 25,- per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Jassies (tel.06-12366299 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

In de maanden juli en augustus worden er geen contactavonden gehouden i.v.m. met de vakantie. Donderdag 29-september om 20.00 uur zal onze eerstvolgende contactavond zijn. Deze avond zal worden verzorgd door Mevr. v.d. Horst.

Er is nog een uitstapje gepland. Op dit moment wordt er nog aan gewerkt, alle informatie hierover zal u vinden via de site. Is dit niet het geval dan krijgt u het nieuws via de maandelijkse nieuwsbrief.
Graag willen wij ook nog even de beurs van zondag 8 oktober onder uw aandacht brengen. Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met de Weerselosemarkt. Bent u van plan met vogels naar de beurs te komen? Dan horen wij dit graag. Hoe meer hoe beter!! We hopen u allen hier te mogen begroeten en héééééél veel vogels te zien. Het bestuur wenst u allen een prettige vakantie en ziet u graag weer terug op onze contactavonden.

Secretariaat: J. Ramaekers

Vonderen 18

6067 GR Linne

Tel: 06-57536848

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Limburg Zuid worden gehouden in: ?De Residentie? Abdissenlaan 63 6374 BK, Landgraaf.

In de maand juli en augustus zijn er geen contactavonden.
In de maand juli zijn er de volgende activiteiten georganiseerd voor onze leden met hun aanhang. Zaterdag 22 juli wordt er een bezoek gebracht aan vogelpark Avifauna en zaterdag 29 juli is er onze jaarlijkse BBQ avond.
De eerstvolgende contactavond is vrijdag 1 september, aanvang 20.00 uur. Onderwerp van deze avond is de voorbereiding van onze jaarlijkse show 19 t/m 22 oktober, en wat er verder ter tafel komt. Het beloofd weer een gezellige informatieve avond te worden. Ook niet-leden zijn van harte welkom op onze contactavonden. Neemt u dus gerust vrienden en bekenden mee.