afd. Twente
Contributie 2017 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Lang gewacht!!!! eindelijk in de lucht!!!! onze geheel vernieuwde website www.ps-twente.nl. Dit was de aankondiging in het maandnieuws vorig jaar maar tot op heden hebben wij als bestuur er weinig tot geen reactie op gekregen. Daarom nogmaals een oproep onzerzijds. Wij kunnen als bestuur niet alleen de zaak runnen. We hebben toch echt heel hard de steun en hulp van onze leden nodig (vandaar deze noodkreet). Wij hopen o.a. dat de contactavonden beter bezocht gaan worden en dat er steun en reacties van onze leden komen. Dit geldt zowel voor de contributie aan de afdeling als advertenties voor de catalogus en de banner op onze site.
Wij kunnen u over al onze activiteiten en het nieuws van de afdeling via deze site op de hoogte brengen. Op de site is er een mogelijkheid om een banner* te laten plaatsen tegen een kleine vergoeding door uw plaatselijke dierenspeciaalzaak of bijv. voerleverancier. Deze mogelijkheid op de site zorgt o.a. voor dat onze afdelingskas versterkt wordt. Daarom vragen wij u om ons daarbij te helpen door banners te werven voor onze site. Een banner kost € 25,- per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Jassies (tel.06-12366299 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

In de maanden juli en augustus worden er geen contactavonden gehouden i.v.m. met de vakantie. Donderdag 29-september om 20.00 uur zal onze eerstvolgende contactavond zijn. Deze avond zal worden verzorgd door Mevr. v.d. Horst.

Er is nog een uitstapje gepland. Op dit moment wordt er nog aan gewerkt, alle informatie hierover zal u vinden via de site. Is dit niet het geval dan krijgt u het nieuws via de maandelijkse nieuwsbrief.
Graag willen wij ook nog even de beurs van zondag 8 oktober onder uw aandacht brengen. Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met de Weerselosemarkt. Bent u van plan met vogels naar de beurs te komen? Dan horen wij dit graag. Hoe meer hoe beter!! We hopen u allen hier te mogen begroeten en héééééél veel vogels te zien. Het bestuur wenst u allen een prettige vakantie en ziet u graag weer terug op onze contactavonden.