start
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Het huidige magazine

images/magazine/2001-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Bestuurstafel januari 2020

Hoewel de kans groot is dat u dit al voor de jaarwisseling leest, willen wij u toch al vast een heel gezond en succesvol 2020 toewensen.
Dit magazine zou normalerwijs op de eerste dinsdag in 2020 op uw deurmat vallen. Met onze stand zullen wij aanwezig zijn op ‘Vogel 2020’ in Zwolle, daarom hebben wij gemeend het magazine iets eerder te moeten laten bezorgen zodat wij u nogmaals aan dit evenement kunnen herinneren. U kunt ons en ‘Vogel 2020’ bezoeken van 2 t/m 5 januari, Rieteweg 4, Zwolle.

De CITES (1)- en Europese vogelringen voor kweekjaar 2020 worden nu geregistreerd en aan de bestellers gestuurd. Denkt u er aan dat u voor beschermde vogels vanaf 1 januari uitsluitend ringen van kweekjaar 2020 mag gebruiken.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen.

De ringen voor het komend jaar worden vanaf oktober geleverd.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

soortbescherming projecten, klik op de oranje link voor de website

Onze trots