start
Contributie 2022 betalen
Contributie 2021 betalen

Het huidige magazine

images/magazine/2104-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Beste lezer.

Langzaam maar gestaag gaan we richting het voorjaar en de zomer. Ook gaan we weer stukje bij beetje terug naar een normaler leven en kunnen we hopelijk binnenkort zeggen dat we de Covid 19 pandemie onder controle krijgen. Het is nu een jaar geleden dat wij moesten melden dat de ALV nog steeds niet had plaatsgevonden. Dit jaar hebben we zelfs nog niet eens een datum durven in te plannen. We hopen dat er voor de zomer weer zoveel openingen zijn dat we een datum kunnen prikken en weer een “normale” ALV kunnen houden.

Lees meer...

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

soortbescherming projecten, klik op de oranje link voor de website

Onze trots