start
Contributie 2021 betalen
Contributie 2021 betalen

Het huidige magazine

images/magazine/2011-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Bestuurstafel november 2020

De laatste maanden van een jaar worden normaliter gevuld met tentoonstellingen, shows en beurzen. Dat het dit jaar allemaal anders verloopt hoeven wij u niet meer te vertellen. Ook alle shows en beurzen die door de afdelingen georganiseerd zouden worden, zijn geannuleerd. Onze collega vogelbond, de NBvV, heeft de bondsshow die in januari gehouden zou worden, ook afgeblazen. In oktober heeft de najaarsvergadering van COM Nederland plaats gevonden, waarin over de COM wereldtentoonstelling is gesproken. Deze zou in 2021 gehouden worden in Spanje, maar daar is al een streep doorgehaald. Portugal heeft aangeboden om de wedstrijd daar te houden. Tijdens het COM NL overleg is besloten dat de Nederlandse bonden met de voorbereidingen verder gaan. Of het dan ook door gaat, wordt medio december (na de sluiting van de inschrijving) beoordeeld. De gezondheid van mens en dier staan uiteraard voorop.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen.

De ringen voor het komend jaar worden vanaf oktober geleverd.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

Bedrijfsmatig houden van dieren

Op de site van het RVO - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - zijn de indicaties opgeg [ ... ]

Lees verder

soortbescherming projecten, klik op de oranje link voor de website

Onze trots