start
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Het huidige magazine

images/magazine/1804-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Beste lezer.

In maart hebben we al mogen genieten van een paar prachtige lentedagen. Wat april voor ons in petto heeft, is nog even afwachten maar we gaan zeker richting warmer weer en langere dagen.

Afgelopen maand is in Arnhem de algemene ledenvergadering gehouden. Bijna alle afdelingsbestuurders waren daarbij aanwezig en we kunnen spreken van een vruchtbare vergadering. Wat u misschien zou willen weten, is wat er allemaal is behandeld. Naast de vaste vergaderpunten, zoals notulen en financieel jaarverslag, was Simon de Haan aftredend en herkiesbaar als bestuurslid.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen, het kan echter voorkomen dat bepaalde ringen niet beschikbaar zijn.

De aluminium ringen voor 2018 worden vanaf oktober geleverd. Stalen ringen kunt u altijd direct bestellen. Wel zijn er wat zaken veranderd. dit leest u op de ringenservicepagina.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

komende evenementen

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

Onze trots