start
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Op de site van het RVO - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - zijn de indicaties opgegeven om iets als een bedrijfsmatigheid te beschouwen. U kunt dit lezen op https://www.rvo.nl/onderwerpen/agrarisch-ondernemen/dieren-houden/huisdieren-houden-en-fokken/bedrijfsmatig-huisdieren-houden/bedrijfsmatig

Mocht u bezoek krijgen van een NVWA-inspecteur, dan is het aan u om aan te tonen dat u hobbymatig bezig bent. Bent u het niet eens met de beslissing van de NVWA-inspecteur en wilt u in beroep tegen zijn besluit, dan kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen. Via de Parkieten Sociëteit kunt u mogelijk in rechten vertegenwoordigd worden door de PVH-jurist

Het huidige magazine

images/magazine/1907-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Beste lezer.

Met het laatste nummer voor de vakantie voor u, willen wij toch nog even terugkijken op het juni-nummer. Hierin kon u een ‘In de Kijker’ lezen met Klaas Snijder. Hij spreekt hierin over zijn visie op het houden van vogels voor wat betreft het hobbymatig of bedrijfsmatig houden van vogels. Hieronder een stukje tekst volgens de criteria zoals deze op de site van RVO vermeld staan:

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen.

De ringen voor het komend jaar worden vanaf oktober geleverd.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

komende evenementen

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

Onze trots