start
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Op de site van het RVO - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - zijn de indicaties opgegeven om iets als een bedrijfsmatigheid te beschouwen. U kunt dit lezen op https://www.rvo.nl/onderwerpen/agrarisch-ondernemen/dieren-houden/huisdieren-houden-en-fokken/bedrijfsmatig-huisdieren-houden/bedrijfsmatig

Mocht u bezoek krijgen van een NVWA-inspecteur, dan is het aan u om aan te tonen dat u hobbymatig bezig bent. Bent u het niet eens met de beslissing van de NVWA-inspecteur en wilt u in beroep tegen zijn besluit, dan kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen. Via de Parkieten Sociëteit kunt u mogelijk in rechten vertegenwoordigd worden door de PVH-jurist

Het huidige magazine

images/magazine/1911-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Bestuurstafel december 2019

Voor u ligt het laatste magazine van 2019. Wij hopen dat u het afgelopen jaar ons fraaie bondsorgaan met plezier heeft gelezen. Tevens hopen wij dat u datgene wat u van de Parkieten Sociëteit verwacht, ook heeft gevonden. Wij trachten door betrokkenheid bij o.a. het PVH (Platvorm Verantwoord Huisdierbezit), CITES en de COM (Confédération Ornithologique Mondiale) u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen onze hobby. Eén van de belangrijkste zaken is de steeds strakker wordende wetgeving. Uiteindelijk hebben we daar allemaal mee te maken. Zijn er nieuwe ontwikkelingen dan kunt u die in ons magazine en onze website lezen. Lees het magazine daarom ook zorgvuldig en/of bezoek de website met regelmaat.

De meeste contributies voor 2020 zijn inmiddels geïnd. Heeft u uw contributie nog niet voldaan,  verzoeken wij u deze met spoed te voldoen. De verzending van het magazine kan vertraging oplopen bij (te) late betaling.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen.

De ringen voor het komend jaar worden vanaf oktober geleverd.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

soortbescherming projecten, klik op de oranje link voor de website

Onze trots