advertentie reglement
Contributie 2022 betalen
Contributie 2022 betalen

Iedere abonnee heeft het recht om één gratis advertentie per uitgave van het maandblad te plaatsen. Een advertentie heeft een maximale grootte van 225 karakters (letters, cijfers, komma’s, punten en spaties). In de gratis advertenties mogen alleen vogels aangeboden worden. Voor alle andere zaken zoals vogelbenodigdheden e.d. (kleine zakelijke advertentie) zal een bedrag van €5,00 per regel van 45 karakters berekend worden.
De teksten voor de advertenties moeten uiterlijk op de 1de van de maand voorafgaand aan de maand van verschijning, in het bezit zijn van de advertentiecoördinator M. Hoogerwaard, Hoek 39, 4271 BH Dussen. Tel.: 0416-276210 fax: 0416-391530 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Betalingen voor kleine zakelijke advertenties moeten uiterlijk op de 1de van de maand voorafgaand aan de maand van verschijning, binnen zijn bij de penningmeester op giro 1882073 ten name van de Parkieten Sociëteit te Damwald, onder vermelding van advertentie en de maand van plaatsing.
Belgische abonnees dienen het bedrag over te maken naar hetzelfde gironummer met gebruikmaking van het IBAN nummer: NL56 INGB 0001 882073  en de BIC code: INGBNL2A

Wanneer een opgave en/of  betalingen na de sluitingstermijn binnen komt, wordt deze automatisch doorgezet naar het volgende magazine.

Ten aanzien van de advertenties het volgende:
Kleine advertenties worden bij voorkeur via de website opgegeven. Mocht u niet beschikken over internet dan kan een advertentie ook schriftelijk of via een fax opgegeven worden.
Voor advertenties waarin zowel vogels worden aangeboden, als gevraagd kan de advertentiecoördinator deze splitsen om ze in de juiste categorie onder te brengen.

In de advertenties staat 1-0 voor een man: 0-1 voor een pop; 1-1 voor een koppel.
EK betekend dat de vogel door de aanbieder zelf is gekweekt. KWK is een kweekkoppel.

Voor alle andere zaken zoals vogelbenodigdheden e.d. (kleine zakelijke advertentie) zal een bedrag van €5,00 per regel van 45 karakters berekend worden.
Betalingen voor kleine zakelijke advertenties moeten uiterlijk op de 10de van de maand voorafgaand aan de maand van verschijning, binnen zijn bij de penningmeester op giro 1882073 ten name van de Parkieten Sociëteit te Damwald, onder vermelding van advertentie en de maand van plaatsing.
Belgische abonnees dienen het bedrag over te maken naar hetzelfde gironummer met gebruikmaking van het IBAN nummer: NL56 INGB 0001 882073  en de BIC code: INGBNL2A

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.