afd. Drenthe
Contributie 2021 betalen
Contributie 2021 betalen

Secretariaat: E. Meems
Cantharel 2, 9404 MA Assen
Tel. 06-30048179
E-mail:

De avonden van de afdeling Drenthe worden gehouden in: Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54 7872 PL Valthe

Na aanleiding van de ontwikkelingen van het Corona virus heeft het bestuur besloten dit jaar geen contactavonden meer te houden.
Het was niet eenvoudig deze keuze te maken gezien het feit er al vele gezellige avonden geschrapt zijn dit jaar. Maar ook onze vereniging bestaat uit veel leden van boven de 60 jaar, waarbij enkele zelf gezondheidsklachten ondervinden. Het is dan ook onverantwoord om risico te lopen met onze leden.
We hebben besloten in januari de situatie te heroverwegen. Het is niet uit te sluiten dat we pas verder gaan als er een vaccin beschikbaar is.
Om op de hoogte te blijven kijk dan op onze nieuwe website www.parkietensocieteitdrenthe.nl
Denk om elkaar en blijf gezond.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.