afd. Drenthe
Contributie 2022 betalen
Contributie 2021 betalen

Secretariaat: E. Meems
Cantharel 2, 9404 MA Assen
Tel. 06-30048179
E-mail:

De avonden van de afdeling Drenthe worden gehouden in: Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54 7872 PL Valthe

Het afdelingsbestuur wil eindelijk na de Coronaperiode de draad weer oppakken. Natuurlijk doen wij dat op onze vaste plek, het dorpshuis in Valthe. Onlangs zijn we naar een ingelaste ALV in Arnhem geweest. Er waren namelijk wat vragen gerezen over de wijzigingen in de structuur van onze bond. Om ook de onduidelijkheden bij onze leden weg te nemen, hebben wij voor dinsdag 19 oktober om 20.00 uur de vicevoorzitter van het landelijke bestuur, Alfred Echten, uitgenodigd om aan de leden duidelijk uit te leggen hoe alles gaat worden. Het is natuurlijk erg belangrijk dat u allen komt. De avond zal op een ontspannen manier worden afgesloten.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.