afd. Drenthe
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: E. Meems
Cantharel 2, 9404 MA Assen
Tel. 06-30048179
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Drenthe worden gehouden in: Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54 7872 PL Valthe

Tijdens de jaarvergadering van afdeling Drenthe is Emil Meems gekozen als bestuurslid. Doordat dhr. Groenwoud zich niet herkiesbaar heeft gesteld in functie van secretaris, heeft Emil deze functie overgenomen.
Via deze weg wil het bestuur Jaap Groenwoud bedanken voor zijn jarenlange betrokkenheid binnen het bestuur van afdeling Drenthe. We zijn blij dat Jaap nog betrokken blijft bij de organisatie van de afdelingsshow.
Mocht u vragen hebben over de afdeling? of u bent woonachtig in Drenthe en nog geen lid bij de afdeling, dan kunt u contact opnemen met Emil. Wij wensen u nog een voorspoedig kweekseizoen en zien u graag weer op de contactavonden in het nieuwe seizoen!

Wij hebben tot het najaar geen contactavond gepland.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.