afd. Friesland
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

De feestdagen liggen weer achter ons en het is maar afwachten wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Sommige kwekers zijn al gestart en anderen moeten nog een paar maandjes geduld hebben. In deze maand is onze jaarlijks ledenvergadering met enkele agendapunten. Aftredend zijn secretaris Auke Vlieger en algemeen bestuursleden Ronny Kempenaar en Jan Willem de Bruin. Leden die zich beschikbaar willen stellen om plaats te nemen in het bestuur, kunnen contact opnemen met de voorzitter Auke Vlieger. Voor deze avond is als spreker uitgenodigd Rense de Jager, die een prachtige film zal laten zien over onze natuur. Dus kom op dinsdag 28 januari naar Tijnje we starten om 20.00uur. Nog een mededeling van de penningmeester om de afdelingscontributie van € 5,00 over te maken op rekening: NL64 INGB 0007702511. Voor ons als bestuur zou het zeer op prijs worden gesteld. Hierdoor kunnen wij sprekers aantrekken voor onze contactavonden.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.