afd. Friesland
Contributie 2022 betalen
Contributie 2022 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

Het nieuwe jaar 2022 is begonnen. We wensen onze leden een gezond en een goed kweekjaar toe. Wat betreft onze contactavond van afgelopen november; deze is helaas ook afgelast door COVID. Het is daarom nog afwachten hoe we gaan starten in het nieuwe jaar, of het op de donderdagavonden doorgang kan vinden.

Donderdag 27 januari willen wij een kleine vergadering houden in Tijnje. Ook is er misschien nog nieuws van het bondsbestuur, als de ALV voor die tijd heeft plaatsgevonden. Verder zal er op deze avond weer een film te zien over Australië. We nodigen je uit om eens langs te komen bij onze gezellige groep. Wat betreft hoe en wat er gaat gebeuren, kijk altijd even op onze eigen website van de afd. Friesland. Op de website is altijd het laatste nieuws van onze afdeling te lezen.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.