afd. Friesland
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

Na een prachtig warme zomer is het weer tijd voor onze contactavonden. Wat betreft de kweek is te hopen dat een ieder weer tevreden is maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Voor de eerste contactavond op 30 oktober hebben we Dhr. Piet Onderdelinden uitgenodigd. Deze spreker is bij de meeste kwekers wel bekend. Piet komt veel over de vloer bij kwekers waar hij altijd prachtige foto´s maakt van alle soorten parkieten. Ook is hij vaak te vinden op shows waar hij ook vele plaatjes schiet. Dus kom naar Tijnje om zijn prachtige foto´s te bewonderen van de vele kwekers met hun vogels. We beginnen zoals altijd om 20.00 uur. Voor meer nieuws, kijkt u op onze eigen website.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.