afd. Oost-Gelderland
Contributie 2022 betalen
Contributie 2022 betalen

algemeenSecretariaat: René Kampschreur
Klapstraat 26
6931 CJ Westervoort

Tel: 06-55773268
E-mail:

Door de perikelen rond corona heeft u al een tijdje niets meer van ons gehoord. Dat wil niet zeggen dat wij stil gezeten hebben.
Er hebben zich twee kandidaat-bestuursleden bij ons gemeld, te weten Patrick Ratering en Robin Beuting. Twee jonge kromsnavelliefhebbers die onze afdeling graag willen ondersteunen. Zij gaan via een vragenlijst bij onze afdelingsleden informeren naar de wensen en mogelijkheden voor onze toekomstige contactavonden. Dus het kan zijn dat u binnenkort door één van hen gebeld wordt.
Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen, neem dan even contact op met de secretaris.
Verder hopen wij dat iedereen gezond blijft.

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.