afd. Oost-Gelderland
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

algemeenSecretariaat: E. van Zon
P. van Anrooylaan 15
6952  CW  Dieren
Tel.: 0313-421421
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De afdeling Oost Gelderland houdt twee keer per jaar een ledenmiddag - of avond.

De avonden van Oost-Gelderland worden gehouden bij café zaal Teunissen, Hoofdstraat 2, 7035 AK, Kilder

Dinsdag 12 november komt dhr. Sjoerd Zwart een lezing houden met als titel: ‘Het nieuwe medicijn’
Iedereen kan vogels kweken maar helaas gaan er geregeld dingen verkeerd. Deze lezing gaat niet over de standaard onderwerpen tijdens de vogelkweek, maar net een stapje verder. Zoals iedereen ondertussen steeds meer hoort, gaat er steeds meer antibiotica uit de handel. De oorzaak zijn de nieuwe overheidsregels. Hiervoor in de plaats komen er medicijnen op de markt op basis van planten en kruidenextracten. In deze lezing geeft hij uitleg hoe deze medicijnen werken. Ook worden de meest voorkomende ziektes belicht en hoe deze te herkennen en te bestrijden zijn met de "nieuwe" medicijnen.
U kunt die avond ook uw vragen stellen, die hij zal proberen te beantwoorden. Voor een ieder die serieus bezig is met het houden van en de kweek van deze kromsnavels, is dit een prachtige avond. Wie wil dit niet!
De avond wordt gehouden in zaal Teunissen en begint om 19:30 uur.

Wenst u meer informatie of wilt u zich aanmelden als afdelingslid, neemt u dan contact op met Ed van Zon 06 - 5715 7193 of René Kampscheur 06 - 5577 3268

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.