afd. Oost-Gelderland
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

algemeenSecretariaat: E. van Zon
P. van Anrooylaan 15
6952  CW  Dieren
Tel.: 0313-421421
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De afdeling Oost Gelderland houdt twee keer per jaar een ledenmiddag - of avond.

De avonden van Oost-Gelderland worden gehouden bij café zaal Teunissen, Hoofdstraat 2, 7035 AK, Kilder

Dinsdag 6 november komt dhr. F. Rönitz een lezing houden over een vogelpark op Costa Rica. Hij zal deze avond door middel van een powerpoint presentatie proberen u
mee te nemen naar dit park. Het is een geheel nieuwe lezing. Zoals u van hem gewend bent, zal dit op een zeer vakkundige manier worden gepresenteerd. U kunt die avond vragen stellen die hij zal proberen te beantwoorden, maar ook genieten van de mooie beelden. Voor een ieder die serieus bezig is met het houden van en de kweek van deze kromsnavels is dit een prachtige avond. Wie wil dit nou niet! De avond begint om 19.30 uur.
Mocht u meer informatie willen hebben of wilt u lid worden van onze afdeling, neemt u dan even contact op met de secretaris van PS Oost-Gelderland René Kampschreur tel: 026-3112050 of 06-55773268 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wenst u meer informatie of wilt u zich aanmelden als afdelingslid, neemt u dan contact op met Ed van Zon 06 - 5715 7193 of René Kampscheur 06 - 5577 3268

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.