afd. Oost-Gelderland
Contributie 2023 betalen
Contributie 2023 betalen

algemeenSecretariaat: Patrick Ratering

Tel:
E-mail:

In de bestuursvergadering is een herverdeling van taken en functies doorgevoerd. De verdeling ziet er als volgt uit:

Robin Beuting    Voorzitter

Patrick Ratering       Secretaris

René Kampschreur Penningmeester

Jan Dennissen          Algemeen bestuurslid

Dinsdag 10 mei is er weer een leuke en boeiende bijeenkomst. Voor deze avond hebben we dhr. Simon van der Luit uitgenodigd. Simon is hoofdverzorger van vogelpark Avifauna en komt onder andere vertellen over de verschillende uitdagingen waarvoor ze hebben gestaan, aangaande de kweek van diverse vogelsoorten. Doordat ze deze uitdagingen aangegaan zijn, heeft het uiteindelijk geresulteerd in zeer succesvolle kweekresultaten.

Zoals gewoonlijk zal deze avond plaatsvinden bij Café Zaal Teunissen te Kilder in de grote zaal, aanvang 19.30 uur. Tot dan!

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.