afd. Noord- en Midden Limburg
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: H. Mooren
Keulsebaan 24, 5758 AC Neerkant
Tel.: 077-4662804
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord en midden Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen

Dinsdag 17 april zal Jos van Himbergen de lezing verzorgen met als titel ‘voeding waar zaadetende papegaaien om vragen’.
Parkieten en papegaaien vinden in hun natuurlijke omgeving alles wat ze nodig hebben. Ze leven in een jaarlijkse cyclus van rust-, kweek- en ruitijd. Als het kweken van kromsnavels onze hobby is, dan dienen we te weten wat deze vogels het jaar rond nodig hebben. In vogelvlucht wordt op deze avond de voeding van onze kromsnavels besproken aan de hand van praktische voorbeelden en tal van nuttige tips. De avond is geschikt voor zowel de beginnende vogelliefhebber als de ervaren kweker om de opgedane kennis tot je te nemen dan wel je eigen ervaringen diepgaander besproken te zien. Een gezellige leerzame avond, die eigenlijk geen enkele vogelliefhebber mag missen.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.