afd. Noord- en Midden Limburg
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: H. Mooren
Keulsebaan 24, 5758 AC Neerkant
Tel.: 077-4662804
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord en midden Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen

Dinsdag 15 januari hebben wij onze jaarvergadering. Namens het gehele bestuur wensen wij u en uw gezinsleden een goed en vooral gezond 2019 en heel veel succes met de vogels. Voor alle aanwezige leden staat er, net zoals vorig jaar, een lekker stukje vlaai klaar en ontvang men de eerste consumptie van de vereniging!

Vóór de vergadering wordt het boekje ‘Informatief 2019’ uitgereikt. Opsturen is ook mogelijk d.m.v. het overmaken van de portokosten naar Rabobank Peel, Maas en Leudal. IBAN NL57RABO0173833020 o.v.v. “opsturen Informatief 2019” (binnen Nederland € 4,00 of naar buitenland € 7,75’.) Gooi oude boekjes met persoonsgegevens niet zomaar bij oud papier, wanneer men deze inlevert zorgen wij dat ze worden vernietigd.

Agenda Jaarvergadering 15 januari 2019
1. Opening
2. Mededelingen / ingekomen stukken
3. Rubriek Te koop / Gevraagd / Ruilen
4. Notulen vorige vergadering
5. Jaarverslag secretaris over 2018
6. Verslag kascontrolecommissie door Hans Lenders (2021 aftredend) , Henny Kater (nu aftredend) en Jos Reither (2020 aftredend) en benoeming nieuwe kascontrolecommissie.
7. Financieel jaarverslag penningmeester
8. Bestuursverkiezing: aftredend en niet herkiesbaar: Cor van den Beucken
9. Uitreiking speldjes aan jubilarissen (deze zijn nog niet bekend bij het hoofdbestuur)
10. Pauze met tombola
11. Bestuur zal één DVD draaien met als titel ‘World of Parrots’. Een serie van vier dvd’s uit Australië.
12. Rondvraag
13. Sluiting

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.