afd. Noord- en Midden Limburg
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: H. Mooren
Keulsebaan 24, 5758 AC Neerkant
Tel.: 077-4662804
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord en midden Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen

Dinsdag 16 oktober zal Hedwig van der Horst een lezing geven over ziektes bij kromsnavels. Hierbij zal de nadruk liggen op ziekten die veel in dit seizoen voorkomen (aspergillose, megabacteriose) en voorbereidingen die getroffen kunnen worden voor de kweek. Er zal ruimschoots de tijd zijn om vragen uit het publiek te beantwoorden, omtrent deze of andere ziekten. Tijdens de pauze hebben we de bekende tombola met vele prijzen.

Breng op deze avond gerust een vriend of kennis mee om kennis te laten maken met de Parkieten Sociƫteit. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.