afd. Noord- en Midden Limburg
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: H. Mooren
Keulsebaan 24, 5758 AC Neerkant
Tel.: 077-4662804
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord en midden Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen

Dinsdag 17 december is de heer Nico Rosseel met zijn lezing over kaketoes helaas verhinderd. We hebben een goed alternatief gevonden. Dhr. Gert van Dooren van Bird Genetics komt een lezing  geven over DNA analyses. Hoe werkt nu precies een geslachtsbepaling, wat is de verhouding tussen mannen en poppen. Interessante onderwerpen die worden uitgelegd op een begrijpelijke manier. Bij voldoende tijd wordt er ook nog gesproken over de verzorging en kweek van pyrrhura’s.

Tijdens de pauze de bekende tombola met vele prijzen.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.