afd. Noord-Holland
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: W. Aardenburg
Dobbestraat 18, 1964 HX  Heemskerk
Tel.: 025-1232110
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

Het lijkt wel of de jaren sneller gaan als je ouder wordt. Het is alweer 2018 en het bestuur wenst u allen een gezond jaar toe.
We gaan ook dit jaar weer een aantal fijne verenigingsavonden houden. Er is mij ten ore gekomen dat de avonden door de bar juffrouw Fabienne gewaardeerd worden. Het aantal bezoekers tijdens de verenigingsavond valt niet tegen maar er mogen er altijd nog enkele bij komen.
Wel vallen de eerste twee maanden van dit jaar af. Dit heeft een uitleg nodig. Onze leden komen uit een hoek waar het lastig wordt om ‘s avonds laat nog naar huis te rijden. De te verwachten weersomstandigheden in de maanden januari en februari is dan niet optimaal. Ook voor de spreker die vaak niet uit de buurt komt, is het een probleem.
Onze eerste avond begint 29 maart. We houden dit jaar een andere ledenvergadering, zeg maar digitaal. Vorig jaar namelijk waren er tijdens de ledenvergadering maar twee leden en dat is zonde van de tijd en met name de kosten voor de zaalhuur.
Heeft u op- of aanmerkingen over uw vereniging dan kunt u dat via de e-mail aan het secretariaat doorgeven. Als dat niet lukt, mag het ook per telefoon. Graag voor februari dan kan dit worden meegenomen in het jaarverslag.
Heeft u behoefte aan een ledenvergadering of komen er veel problemen naar voren die om een ledenvergadering vragen, dan gaan we die gewoon houden. Er zal een kascontrole plaatsvinden door twee leden. In maart krijgt u de gelegenheid om inzicht te nemen in de boekhouding van de vereniging. Op deze avond is er een spreker maar wordt er toch even kort een uitleg gegeven over het jaarverslag en het wel en wee van onze vereniging. Nu we het toch over het boekhouden hebben, wordt u gevraagd de contributie van € 20,00 over het jaar 2018 over te maken. Tevens kunnen we nog wel iemand gebruiken die het bestuur wil komen versterken. Laten we er allemaal een fijn jaar van maken met onze prachtige hobby.


Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.