afd. Noord-Holland
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

In november hebben we het jaar alweer afgesloten. Als bestuur kijken wij terug op een positief jaar. Helaas hebben we ook zware tijden gehad. Het overlijden van Wim Aardenburg, die alle taken als bestuur op zich nam, heeft ons in een lastige positie gezet. Na veel overleg was er besloten de afdeling op te heffen. Gelukkig hebben we uiteindelijk toch nog een bestuur weten te vormen. Van alle leden kregen wij steun en daardoor hebben wij dit jaar kunnen afmaken. We bedanken jullie hier dan ook hartelijk voor!

Het bestuur wenst u alvast fijne feestdagen en een gezond 2020 toe.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.