afd. Noord-Holland
Contributie 2022 betalen
Contributie 2022 betalen


E-mail:

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

Mario Schöpgens komt dinsdag 7 juni om 20.00 uur het een en ander vertellen over de wet- en regelgeving rondom het houden en kweken van onze vogels. Hij zal ons o.a. bijpraten over de regels en over het kweken en registreren van CITES vogels. 

Onder het genot van een drankje en een hapje zullen we er weer een mooie avond van maken. Tijdens de pauze houden we een tombola met uiteraard mooie prijzen. Graag tot dan! 

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.