afd. Oost Brabant
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: L.A.J. Jansen
Kromstraat 183, 5345 AC Oss
Tel. 0412-642844
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Oost Brabant worden gehouden in: café - zaal Wittenberg, Oude Molenstraat 10, 5342 GC, Oss

In juni houden we onze ledenbijeenkomst niet in de zaal maar organiseren we weer een barbecue en een uitstapje naar Zoo Veldhoven. Op zondag 23 juni vertrekt iedereen op eigen gelegenheid naar de Zoo (Wintelresedijk 51, 5507 PP Veldhoven ). Hier komen we om 10.00 uur bij elkaar. We starten om 10.30 uur met een rondleiding van een uur. Vervolgens kan iedereen die dat wil op eigen kosten een hapje en een drankje nuttigen in één van de horeca gelegenheden. Vanaf 15.00 uur rijdt iedereen naar de barbecue bij één van onze leden (bij alle leden bekend die op de ledenbijeenkomsten aanwezig zijn). We zijn dan uiterlijk om 16.00 uur bij de barbecue. De entreekosten voor de Zoo en de barbecue zijn gratis voor de leden die zich hebben opgegeven. Partners betalen € 15,-

Nieuwsgierig naar de overige lezingen / evenementen in 2019? Kijk dan ook eens op onze website www.obps.nl

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.