afd. Oost Brabant
Contributie 2022 betalen
Contributie 2022 betalen

Secretariaat: L.A.J. Jansen
Kromstraat 183, 5345 AC Oss
Tel. 0412-642844
E-mail:

De avonden van de afdeling Oost Brabant worden gehouden in: Wijkcentrum de Bonte Hoef aan de Vlasakkers 9, 5345 BC in Oss

Op donderdagavond 18 november verzorgt Lou Megens een lezing over de kweek met de Europese bijeneter.  Deze keer dus geen verhaal over parkieten of papegaaien. Maar gelukkig zijn we allemaal liefhebbers van vogels.
De volgende onderwerpen worden behandelt: Waar komen de bijeneters voor? Wat eten ze? Welke bijeneters zijn er nog meer in de wereld? Hoe planten ze zich voor in de vrije natuur? Hoe kunnen we deze vogels in volières houden? En welke methoden zijn er om deze prachtige vogels in avicultuur te kweken? Een gedetailleerd inzicht in de broedcyclus met voorbereidingen, ondersteund door prachtig uniek beeldmateriaal en film. Dit alles ondersteund door deskundig commentaar van Lou zelf!
Voorafgaand aan de lezing vindt een korte ledenvergadering plaats. De agendapunten worden t.z.t. bij de leden bekend gemaakt.
De bijeenkomst vindt plaats in: wijkcentrum de Bonte Hoef. Vrienden, kennissen en leden van andere afdelingen zijn tegen een kleine vergoeding van harte welkom.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.