afd. Oost Brabant
Contributie 2022 betalen
Contributie 2021 betalen

Secretariaat: L.A.J. Jansen
Kromstraat 183, 5345 AC Oss
Tel. 0412-642844
E-mail:

De avonden van de afdeling Oost Brabant worden gehouden in: Wijkcentrum de Bonte Hoef aan de Vlasakkers 9, 5345 BC in Oss

Donderdagavond 21 oktober verzorgt onze penningmeester Jo van Lieverlooij een lezing met als titel ‘Help, mijn jongen worden niet gevoerd’. Op het moment dat je ziet dat jonge vogels niet door de ouders gevoerd worden, moet je snel actie ondernemen. Je kunt natuurlijk hopen dat de jongen alsnog gevoerd worden, echter het is dan vaak al te laat. Jo heeft vele jaren ervaring opgedaan in het handmatig voeren van jonge vogels. Hij laat zien op welke manier hij dit altijd heeft opgepakt. Eenieder kan hier zijn voordeel mee doen.
Voorafgaand aan de lezing vindt een korte ledenvergadering plaats. De agendapunten worden t.z.t. bij de leden bekend gemaakt.
De bijeenkomst vindt plaats, vanaf 20.00 uur, in wijkcentrum de Bonte Hoef aan de Vlasakkers 9 5345 BC Oss. Vrienden, kennissen en leden van andere afdelingen zijn, tegen een kleine vergoeding, van harte welkom.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.