afd. Oost Brabant
Contributie 2022 betalen
Contributie 2021 betalen

Secretariaat: L.A.J. Jansen
Kromstraat 183, 5345 AC Oss
Tel. 0412-642844
E-mail:

De avonden van de afdeling Oost Brabant worden gehouden in: Wijkcentrum de Bonte Hoef aan de Vlasakkers 9, 5345 BC in Oss

Beste leden van de OBPS,
Wij hopen dat iedereen nog gezond is en dat het met jullie en de vogels goed gaat.
Door de coronamaatregelen blijft het lastig in te schatten wanneer we onze eerste bijeenkomst in dit jaar kunnen organiseren.
Onze locatie is ondertussen veranderd. Per 1-1-2021 vinden onze bijeenkomsten plaats in Wijkcentrum de Bonte Hoef aan de Vlasakkers 9, 5345 BC in Oss.
Wij informeren jullie per e-mail zodra we weer op mogen starten. Dan houden we de jaarvergadering gevolgd door een presentatie van onze penningmeester.
Blijf allemaal gezond en hopelijk tot snel

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.