afd. Oost Brabant
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: L.A.J. Jansen
Kromstraat 183, 5345 AC Oss
Tel. 0412-642844
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Oost Brabant worden gehouden in: café - zaal Wittenberg, Oude Molenstraat 10, 5342 GC, Oss

Op donderdagavond 17 oktober komt Jozef Kenis uit het Belgische Wuustwezel een lezing verzorgen over aratinga’s. Jozef is voor het laatst in 2008 bij ons geweest, dus hoog tijd om hem weer eens uit te nodigen. De groep aratinga komt over het algemeen niet zo veel aan bod in de verschillende lezingen. Dat is toch jammer want deze groep bevat interessante vogels. Hoewel deze groep ook een aantal “lawaaimakers” bevat, blijven er genoeg soorten over die goed zijn te houden. Een en ander is uiteraard ook sterk afhankelijk van de afstand tot de buren. Aratinga’s zijn over het algemeen zeer actieve, speelse vogels. Je moet ze genoeg te doen gegeven zodat ze zich niet vervelen.
Laat je op deze avond weer eens helemaal bijpraten en aanschouw de prachtige foto’s.

Zoals gewoonlijk vindt de bijeenkomst plaats in: café - zaal Wittenberg vanaf 20.00 uur. Vrienden, kennissen en leden van andere afdelingen zijn tegen een kleine vergoeding van harte welkom.

Nieuwsgierig naar de overige lezingen / evenementen in 2019? Kijk dan ook eens op onze website www.obps.nl

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.