afd. Twente
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Het bestuur van de afdeling Twente wenst u allen een goed en gezond 2020.
De show in december jl. op de vliegbasis Twenthe, was een hoogtepunt waarmee wij 2019 hebben afgesloten. We kijken terug op een succesvol evenement. Hiervoor willen wij dan ook alle inzenders en medewerkers hartelijk bedanken.
Donderdag 30 januari hebben wij onze gebruikelijke contactavond waar u allen van harte welkom bent voor de nieuwjaarsborrel (voor verdere informatie zie onze website).

Beurs
Na een succesvolle najaarsbeurs en hoopgevende reacties organiseren wij weer onze jaarlijkse voorjaarsbeurs, zondag 9 februari op de vliegbasis. De beurs heeft alleen kans van slagen als er een groot aanbod van vogels en standhouders is. Geef ons die kans. Reserveer bij onze marktmeester Gerrit Hofste tel: 0546-622114 of 06-20759525.

Jaarprogramma.
We hebben weer ons best gedaan om een goed gevarieerd programma samen te stellen.
Verder vragen we uw medewerking wat betreft de afdelingsbijdrage, door deze over te maken op IBAN: NL46 RABO 0102034788 t.n.v. Parkieten Sociëteit Twente.

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.