afd. Twente
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

We hebben groot nieuws dat we graag willen delen met onze leden. We hebben een geweldige nieuwe locatie gevonden voor onze najaarsbeurs. Al een tijdje waren we op zoek naar een locatie waar een beurs van formaat gehouden kan worden. Het moet uitgebouwd kunnen worden tot een beurs naar Twentse begrippen; divers én gezellig. We hebben nu DE locatie gevonden. Een locatie die gemakkelijk bereikbaar is, voldoende parkeerplek heeft, gezellige catering heeft, genoeg ruimte om de vogels te verkopen etc.

Zondag 15 september is het zover! We houden onze najaarsbeurs op Vliegveld Twenthe, Hangar 18, Vliegveldweg 345 te Enschede.
Openingstijden 8.00 uur – 12.00 uur, entreeprijs €3,00 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis entree) en parkeren €2,00.
We verwachten een grote opkomst dus wees er op tijd bij om meters te reserveren om uw vogels te verkopen. Meters kunnen gereserveerd worden bij dhr. Gerrit Hofsté  tel: 06-20759525 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de maanden juli en augustus worden er geen contactavonden gehouden i.v.m. met de vakantie.
Donderdag 26 september zal onze eerstvolgende contactavond zijn. Deze avond zal worden verzorgd door dhr. P van Amelsvoort. Via een boeiende PowerPoint presentatie neemt hij ons mee in de geschiedenis van de grasparkiet. Van de evolutie van de kleine groene grasparkiet in Australië tot de moderne tentoonstellingsgrasparkiet, waar de Engelse kwekers de basis voor hebben gelegd. Diverse kleurslagen komen voorbij met foto’s van vogels op nationale- en internationale shows. Interessante thema’s zoals de toekomst van de standaard of Engelse grasparkiet worden in beeld gebracht en voorzien van een kritische benadering en van meerdere ideaalbeelden. Graag nodigen wij iedereen uit om deze zeer interessante lezing te komen volgen.
Het bestuur wenst u allen een prettige vakantie en ziet u graag weer terug op onze contactavonden.   

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.