afd. Twente
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Denk aan onze beurs op 9 februari op Vliegbasis Twenthe, Vliegveldweg 345 in Hangar 18
Zie hiervoor ook onze site www.ps-twente.nl

Donderdag 27 februari verzorgt Benno Löwik een lezing over de keuring van vogels in Bahrein en waar bij de vogels opgelet moet worden. Het belooft een zeer leerzame en een interessante lezing te worden waarvoor u allen van harte welkom bent. Laten we het nieuwe jaar goed beginnen en zorgen voor een volle zaal met enthousiaste vogelliefhebbers. We starten om 20.00 uur in het wijkcentrum ’t Lansink.

Wij zouden graag het bestuur willen uitbreiden. Wij zoeken hier enthousiaste vogelliefhebbers voor. Meldt u zich a.u.b. aan bij het bestuur.

Donderdag 26 maart is onze jaarvergadering en wij nodigen hierbij al onze leden uit. Heeft u vragen of suggesties? maakt u deze dan voortijdig kenbaar bij het secretariaat of op de jaarvergadering.

Tevens willen wij de afdelingsbijdrage onder uw aandacht brengen. Wij hopen dat iedereen zijn of haar bijdrage (á €10.00) overmaakt op rekening van de Parkieten Sociëteit Twente en wel op rekeningnummer IBAN: NL46 RABO 0102034788. Op deze manier kunnen wij al onze geplande activiteiten laten doorgaan en blijft onze afdeling actief. Met uw bijdrage kunt u laten zien dat u de afdeling een warm hart toedraagt en onze afdeling ondersteunt. Alvast bedankt!

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.