afd. Twente
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Terwijl u het maandblad ontvangt, zijn de voorbereidingen voor onze show in volle gang. Wij hopen dan ook dat men in grote getale onze show bezoekt. Daarna zullen wij ons weer richten op het nieuwe jaar 2020. In verband met onze show op 6, 7 en 8 december en de komende feestdagen hebben wij in de maand december geen contactavond. Terugkijkend kunnen we als bestuur spreken over een turbulent jaar. Wij zouden als bestuur graag zien dat de contactavonden wat beter bezocht worden zodat een spreker zinvol is. Om de vereniging staande te houden vragen we om de betaling van de contributie á €10,00 voor 2020 over te maken op rekening van de Parkieten Sociëteit Twente IBAN NL46 RABO 0102034788  opdat we onze activiteiten zoals contactavonden, show en vogelbeurs kunnen blijven organiseren. Wij hebben als bestuur de knoop doorgehakt wat betreft de beurs. De eerste beurs op de nieuwe locatie, Hangar 18 op de vliegbasis Twenthe, hebben wij gehad op 15 september. Deze is goed ontvangen bij het publiek en dit heeft ons doen besluiten de beurs voor 2020 opnieuw te organiseren. De data voor de beurs in 2020 zijn 9 februari en 30 augustus. Voor 2020 is het bestuur alweer druk bezig geweest om een attractief programma in elkaar te zetten. De eerstkomende contactavond zal zijn op donderdag 30 januari. Informatie over activiteiten van onze afdeling: zie hiervoor onze website www.ps-twente.nl  Het bestuur van afdeling Twente wenst eenieder prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2020.

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.