afd. Twente
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Het bestuur van de afd. Twente wenst u allen een goed en gezond 2018.

Show: december 2017 op de vliegbasis Twenthe Hangar 11
Met de show als hoogtepunt hebben wij afscheid genomen van 2017. Wij kunnen terugkijken op een goed jaar. Het was weer een succes en daarvoor willen dan ook alle inzenders en medewerkers bedanken. Ik zou graag in alle klasses de kampioenen willen benoemen maar dan heb ik hiervoor nog een pagina nodig. Hieronder de belangrijkste prijzen.
Algemeen Kampioen:     Dhr. van Bakel      incakaketoe            94 punten
Jeugd Kampioen:     J. v. Boxem        grijsrugdwergpapegaai    91 punten
Derby:              H.J. Rikhof        koningsparkiet        92 punten
Twente Kampioen:    J.E. Wagenmans    Indische halsbandparkiet    92 punten

Contactavond
Voor onze eerste contactavond van 2018 hebben wij uitgenodigd de dhr. Hans Wagenaar. Hij geeft een lezing met als titel “New generation”. Deze lezing gaat uiteraard over jonge vogels. De activiteiten bestaan uit het verzorgen van digitale fotoshows over vogels in zeer brede zin, welke worden voorzien van bijbehorend commentaar. De deur staat op 25 januari om 20.00 uur voor u allen open.

Wij organiseren zoals gebruikelijk weer onze voorjaarsbeurs in de Weerselose Markhal te Weerselo en wel op zondag 11 maart. De hal is, indien het weer erom vraagt, verwarmd. De beurs heeft alleen kans van slagen wanneer er een groot aanbod van vogels en standhouders is. Hopelijk kunnen wij dus rekenen op een grote opkomst. U kunt zich aanmelden bij de dhr. Gerrit Hofté tel:0546-622114 / 06-20759525

Jaarprogramma
Wij hebben ook nu weer ons best gedaan om een goed gevarieerd programma samen te stellen, dat u zal worden toegezonden. Wij vragen graag uw medewerking door de contributie te betalen via de machtigingskaart of te storten op rekening nr. NL46 RABO 0102034788 van de Parkieten Sociëteit Twente zodat de geplande activiteiten kunnen doorgaan.

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.