afd. Twente
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Terwijl ik dit schrijf zijn we al weer druk bezig met de voorbereiding voor de beurs in oktober (zie hiervoor onze website), en de show op 6, 7 en 8 december. Wij hebben in plaats van 30 mei (Hemelvaart) donderdag 23 mei de eerste helft van het seizoen afgesloten met een gezellige  avond. Juni, juli en augustus zijn er zoals gewoonlijk geen contactavonden. Dit zijn onze vakantiemaanden.

Wij hopen na de vakantie u allen weer in goede gezondheid te ontmoeten op donderdag 26 september in ons onderkomen, aanvangstijd 20.00 uur. Deze avond zal worden verzorgd door dhr. P. van Amelsvoort.

Voor onze tussentijdse activiteiten, zie hiervoor de mailbox en onze website. Als u het maandnieuws niet ontvangt via de mail, laat het ons weten door even een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgen wij ervoor dat u in de toekomst het maandnieuws ontvangt.  Wij plaatsen het afdelingsnieuws op onze website www.ps-twente.nl Ik zou iedereen die de contributie nog niet heeft betaald nogmaals willen vragen in het belang van de afdeling, deze te voldoen. Het is slechts €10,00 op IBAN (rekening) nr. NL46 RABO 0102034788 t.n.v. Parkieten Sociëteit Twente. Wij wensen alle leden een prettige vakantie, en hopen iedereen hierna  uitgerust en in goede gezondheid terug te zien op onze contactavond in september.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.