afd. Twente
Contributie 2021 betalen
Contributie 2021 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail:

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Als bestuur hebben we uiteraard niet stil gezeten. Na een welverdiende vakantie hebben we in augustus onze jaarvergadering gehad. Deze jaarvergadering is goed bezocht en daarna hebben we weer de draad opgepakt.
Als de tijd ons goed gezind is organiseren we 4, 5 en 6 december onze Nationale Show. We hebben onze show losgekoppeld van Oneto en organiseren nu onze eigen Nationale Show in Hangar 10, met daarbij een grote verkoopbeurs. De show vindt wel plaats in hetzelfde weekend als Oneto zodat er genoeg reuring op het vliegveld aanwezig is. Oneto zal net als voorgaande jaren zijn show houden in hangar 11. Heeft u suggesties of ideeën ten aanzien van onze show dan zijn deze altijd welkom.

Uitstapje
Denkt u ook aan ons jaarlijks uitstapje, gepland op 10 oktober. U kunt zich hiervoor nog aanmelden tot en met 14 september via Het uitstapje gaat naar Wisbroek. Zij zullen eerst een presentatie van ongeveer 30 minuten organiseren. Vervolgens hebben we de tijd om langs de collectie te lopen.

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.