afd. Twente
Contributie 2021 betalen
Contributie 2021 betalen

Secretariaat: B. Leushuis
Oldenzaalsestraat 39, 7551 AN  Hengelo
Tel: 074-2919 937 of 06-1309 6040
E-mail:
www.ps-twente.nl

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Als bestuur van de afdeling zitten wij niet stil tijdens de coronacrisis. Wij hebben elke maand via de WhatsApp vergaderd. Daarnaast hebben wij u de afgelopen maanden zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden via de mail en onze site.

Wij zijn met veel enthousiasme dit jaar begonnen met het organiseren van onze show op de vliegbasis in Hangar 10 maar helaas moeten wij u mededelen dat door de coronamaatregelen onze show niet kan doorgaan. Wij hopen in het nieuwe jaar 2021 de schade weer dubbel in te kunnen halen.
Wat betreft de contactavond van 19 november proberen we de avond zinvol in te vullen. Voor informatie sturen wij in de week voorafgaand aan de contactavond een mail naar al onze leden waarin u over deze avond geïnformeerd wordt. Raadpleeg bij vragen en/of twijfel de website voor de laatste info.

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.