afd. Twente
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Op het moment dat ik dit schrijf zijn de voorbereidingen voor onze show in volle gang. Wij hopen dan ook dat men in grote getale onze show bezoekt. De show wordt gehouden op 7,8 en 9 december in Hangar 11 op Vliegveld Twente. Na de show zullen wij ons weer richten op het nieuwe jaar. In verband met onze show en de komende feestdagen hebben wij in de maand december geen contactavond. De eerstkomende contactavond zal zijn op donderdag 31 januari 2019.
Terugkijkend naar 2018 is het een turbulent jaar geweest. We hebben als bestuur een knoop moeten doorhakken over de locatie van onze vogelbeurs; andere activiteiten moeten ontplooien om de afdeling financieel staande te houden en hebben we afscheid moeten nemen van een zeer trouwe afdelingslid dhr. Gerrit Kockmann, tevens onze erevoorzitter. We zien een teruggang in het bezoeken van onze contactavonden, wat we jammer vinden, gezien de vaak zeer interessante sprekers die we elke keer uitnodigen. Wel is er een trouwe groep vrijwilligers waar we, bij elke activiteit die de afdeling ontplooit, steeds weer op kunnen bouwen en die met enthousiasme klaar staan en aanwezig zijn. Dit is dan ook het hart van de afdeling waar we erg trots op zijn en wat ons energie geeft. Natuurlijk bestaat de wens dat er meer leden van de afdeling komen helpen en de avonden komen bezoeken om de afdeling levendig te houden. Uiteindelijk maken vele handen maken licht werk, dus bij deze: wees welkom!
Na dit turbulente jaar kijken we met veel vertrouwen naar het jaar 2019, waarbij de steun en inzet van onze leden van groot belang is. Dit kunt u niet alleen doen d.m.v. € 10,00 afdelingsbijdrage over te maken via de acceptgiro die bij het jaarprogramma toegevoegd is maar ook uw medewerking verlenen bij een activiteit. Alle steun, in welke vorm dan ook, is welkom. Informatie over activiteiten van onze afdeling kunt u vinden op onze website
www.ps-twente.nl
Het bestuur van afdeling Twente wenst een ieder prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2019.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.