afd. West Brabant
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: P. Pattijn
Groningenlaan 69, 4926 GC  Lage Zwaluwe
Tel: 06-14126911
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden en beurzen van de afdeling West Brabant worden gehouden in: Dorpshuis "De Lanteern" Dorpsstraat 119, 4711 EG, Sint Willebrord.

Deze maand houden wij onze ledenvergadering op 28 februari, de laatste vrijdag van de maand, aanvang 20.00 uur. Het is nog niet bekend wie op deze avond de lezing komt verzorgen. Onze bekende en gezellige beurs wordt gehouden op 9 februari, de tweede zondag van de maand, aanvang 9.00 tot 12.00 uur.
Iedereen kan zijn of haar vogels hier te koop aanbieden, in onze beurskooien of in TT kooien.
Wij hanteren geen staangeld. De entree is € 1,00. Zie voor verdere inlichtingen onze website www.pswb.nl of via de telefoon 06-15530607 M. v. Benthem, 06-14126911 P. Pattijn.
De ledenvergadering en beurs worden gehouden in dorpshuis "De Lanteern".

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.