afd. West Brabant
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: P. Pattijn
Groningenlaan 69, 4926 GC  Lage Zwaluwe
Tel: 06-14126911
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden en beurzen van de afdeling West Brabant worden gehouden in: Dorpshuis "De Lanteern" Dorpsstraat 119, 4711 EG, Sint Willebrord.

Deze maand houden wij geen ledenvergadering in verband met de feestdagen. Wij, bestuur en leden Parkieten Sociëteit afd. West Brabant wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond 2020 toe.
Onze welbekende en gezellige beurs wordt deze maand gehouden op de 2e zondag van de maand, 8 december van 09.00 tot 12.00 uur. Iedereen kan zijn vogels hier te koop aanbieden. Wij hanteren geen staangeld, alleen € 1,00 entree. Nieuwe handelaren zijn welkom na telefonisch contact met M. v. Benthem 06-15530607 of P. Pattijn 06-1412691
De ledenvergadering en de beurs worden beide gehouden in dorpshuis "De Lanteern".

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.