afd. West Brabant
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: P. Pattijn
Groningenlaan 69, 4926 GC  Lage Zwaluwe
Tel: 06-14126911
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling West Brabant worden gehouden in: Dorpshuis "De Lanteern" Dorpsstraat 119, 4711 EG, Sint Willebrord.

Deze maand houden wij onze ledenvergadering op laatste vrijdag van de maand op 27 april, aanvang 20.00 uur. De lezinggever is dhr. Cliff Mostien, gids in de Zoo van Antwerpen. In zijn lezing geeft hij ons een kijkje achter de schermen of zoals zijn lezing heet “Behind the scenes”.
Onze welbekende en gezellige beurs wordt deze maand gehouden op de 2e zondag van de maand, 8 april van 09.00 tot 12.00 uur. Nieuwe handelaren zijn welkom na telefonisch contact met M.v. Benthem 06-15530607 of P. Pattijn 06-14126911
De ledenvergadering en de beurs worden beide gehouden in dorpshuis "De Lanteern"

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.