afd. West Brabant
Contributie 2022 betalen
Contributie 2021 betalen

Secretariaat: 
E-mail:

De avonden en beurzen van de afdeling West Brabant worden gehouden in: Dorpshuis "De Lanteern" Dorpsstraat 119, 4711 EG, Sint Willebrord

De vaste feestavond die normaal in januari gehouden zou worden verschuiven we naar een later moment in 2021, wanneer we wel weer bij elkaar mogen komen. Uiteraard zullen we jullie hierover tijdig informeren in een volgende nieuwsbrief en in het magazine van de Parkieten Sociƫteit.
Voor degenen die Panacur nodig hebben, bestaat er de mogelijkheid om dat persoonlijk op te komen halen bij Miriam van Benthem. We kunnen het ook voor u versturen, maar dan komen er wel verzendkosten bij. Indien u Panacur wilt hebben, graag even van tevoren een appje sturen of bellen naar 06-15530607.
We hopen dat iedereen gezond is en blijft en dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.