afd. Zuid-Holland
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: Hans van Stein
De Esdoorn 46
2761  TW  Zevenhuizen
Tel: 0180 44 38 91
GSM 06 152 64 144
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Zuid-Holland worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand, om 20.00 uur in het Dorpshuis ‘De Juffrouw’ Dorpsstraat 250 2391 CK in Hazerswoude-Dorp rechts naast de dorpskerk. Telefonisch bereikbaar: 0172- 58 90 72

Na de nieuwjaarsreceptie zijn we in januari weer aan onze eerste clubavond begonnen. Met een goed gevulde zaal begon de heer Chris van Dam aan zijn film ‘Vreemde vogels Down Under’. Hij liet schitterende natuuropnames zien en ook opnames van vogels die bij diverse kwekers waren genomen, inclusief mutanten. De voordracht viel bij de leden goed in de smaak. Tip aan de leden: bestel nu de busreis alvast om teleurstelling te voorkomen. Partners mogen ook mee! Op 23 maart komt Piet Onderdelinden ons opnames laten zien die hij bij diverse kwekers heeft gemaakt en van ons dagje uit naar de vogelopvang in Erica.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.