afd. Zuid Limburg
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: J. Ramaekers

Vonderen 18

6067 GR Linne

Tel: 06-57536848

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Limburg Zuid worden gehouden in: De Residentie Abdissenlaan 63 6374 BK, Landgraaf.

We mogen dit jaar weer terugkijken naar een geweldige show. Tijdens deze dagen hebben we vele bezoekers mogen ontvangen die een mooie collectie vogels konden bewonderen. Dit jaar was er ook weer een publiekprijs. Deze is gewonnen door mevr. Wilhelmina Ramaekers-Knoben met een elegantparkiet, wildkleur. De algemene kampioen 2019 is gewonnen door dhr. Paul ten Cate met een stellalori EK. De voorzitter dhr. John Schwanen overhandigden Paul de bondsprijs die door de landelijke PS beschikbaar was gesteld. Hiervoor nog onze dank. De volgende prijswinnaars zijn, 1e prijs kleine en Engelse grasparkieten Boy & Lonneke met een Engelse grasparkiet OK, 1e prijs neophema?s mevr.  Wilhelmina Ramaekers-Knoben met een elegantparkiet wildkleur EK, 1e prijs Amerikaanse parkiet dhr. Michel Sloen met een P. perlata en picta EK, 1e prijs Aziatische parkiet dhr. Jeffrey Schwanen met een pruimkopparkiet OK, 1e prijs kleine Australisch parkieten dhr. Wim van Bakel met een valkparkiet EK, 1e prijs grote Australisch parkieten dhr. Paul ten Cate met een stellalori EK, 1e prijs papegaaien en kaketoes Aswin & Garlijn met een edelpapegaai Ok, 1e prijs agaporniden Aswin & Garlijn met een roseicollis groen EK. Hierbij willen wij ook bedanken de heren keurmeester dhr. Jack Bonne en dhr. Herman van Kruysdijk en al onze bezoekers, sponsoren zonder hun steun is het onmogelijk om nog een show te organiseren.  En niet te vergeten onze leden te bedanken voor dit prachtige showweekend.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.