afd. Zuid Limburg
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: J. Ramaekers

Vonderen 18

6067 GR Linne

Tel: 06-57536848

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Limburg Zuid worden gehouden in: De Residentie Abdissenlaan 63 6374 BK, Landgraaf.

Voor de maand juni is er verder geen contactavond meer. In de maand juli hebben we twee  activiteiten op de planning staan en dat zijn: zaterdag 7 juli een uitstapje naar de Zoo te Duisburg en zaterdag 21 juli een BBQ bij ons verenigingslokaal “De Residentie” Onze eerstvolgende contactavond is vrijdag 7 september met het onderwerp voorbereiding van de show 2018 en leden aan het woord. Het beloofd weer een gezellige informatieve avond te worden. Ook niet-leden zijn van harte welkom op onze contactavonden. Neem dus gerust vrienden en bekenden mee om kennis te maken met de parkieten Sociëteit Limburg-Zuid.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.