afd. Zuid Limburg
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: J. Ramaekers

Vonderen 18

6067 GR Linne

Tel: 06-57536848

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Limburg Zuid worden gehouden in: De Residentie Abdissenlaan 63 6374 BK, Landgraaf.

We mogen dit jaar weer terugkijken naar een geweldige show. Tijdens deze dagen hebben we vele bezoekers mogen ontvangen, die een mooie collectie vogel konden bewonderen. Dit jaar was er weer een publiekprijs, deze is gewonnen door fam. Van Bakel met een incakaketoe. De algemene kampioen 2018 is gewonnen door Carlijn en Ashwin met een roseicolli lutino EK. Mw. Schwanen overhandigden hun de bondsprijs die door de landelijke PS beschikbaar was gesteld. Hiervoor nog onze dank. De volgende prijswinnaars zijn, 1e prijs kleine en Engelse grasparkieten dhr. Jeffrey. Schwanen met een kleine grasparkiet EK, 1e prijs neophema?s mw. Mien Ramaekers Knoben met een elegantparkiet wildkleur EK, 1e prijs Amerikaanse parkieten mw. Sandra. Niessen met een Pyrrhura molinea EK, 1e prijs Aziatische parkieten dhr. Guy Wolfs met een halsbandparkiet EK, 1e prijs kleine Australische parkieten dhr. Paul Ten Cate met een viooltjeslori OK,  1e prijs grote Australische parkieten dhr. Michel Sloen met een groenvleugelkoningsparkiet EK, 1e prijs papegaaien en kaketoes dhr. Jeffrey Schwanen met een senegalpapegaai (bonte boertje) Ok, 1e prijs agaporniden Aswin en Carlijn met een roseicolli lutino EK. Hierbij willen wij ook de heren keurmeester en al onze bezoekers, sponsoren en niet vergeten onze leden bedanken voor dit prachtige show weekend.
Zaterdag 8 december is er weer een contactavond, aanvang 18.00 uur. Onderwerp van deze avond is de evaluatie van onze jaarlijkse show, en daarna sint/kerst viering. Het beloofd weer een gezellige avond te worden. Deze avond is alleen voor onze leden en hun partner en zal zijn in ons vereniging lokaal ?De Residentie?.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.