drenthe

drenthe

Secretariaat: E. Meems
Cantharel 2, 9404 MA Assen
Tel. 06-30048179
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Drenthe worden gehouden in: Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54 7872 PL Valthe

Voor de contactavond van 18 oktober hebben wij Johnny Wierda gevraagd een avond te verzorgen. Johnny zal bewegende beelden laten zien van parkieten en papegaaien in het algemeen.

In de covidperiode zijn we het contact met onze afdelingsleden enigszins kwijtgeraakt. De vaste bezoekers weten ons inmiddels weer te vinden, maar we missen een groot aantal van onze leden op de contactavonden. Dit vinden wij erg jammer. Met begrip voor de situatie willen wij u toch vragen om voor een gezellige avond af te reizen naar Valthe. Neem ook gerust uw vrouw, buurman, vriend of kinderen mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Een groot aantal abonnees van de Parkieten Sociëteit uit onze regio, zijn woonachtig in Groningen. Een andere locatie richting Groningen past daarom wellicht beter. We horen dat graag van u. Dus, wilt u een avond van de Parkieten Sociëteit bezoeken, maar is Valthe te ver? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van de afdeling Drenthe kunnen hun financiële jaarlijkse bijdrage van € 9,- overmaken op NL04 INGB 0000559735 onder vermelding van “Jaarlijkse bijdrage”

Onze website is vernieuwd. Kijk voor meer informatie over onze afdeling op www.parkietensocieteitdrenthe.nl.

We zien jullie graag op 18 oktober om 20.00 uur in het dorpshuis in Valthe.