friesland

friesland

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

Als jullie het nieuws lezen van deze maand, is bij het schrijven van dit stukje de contactavond van februari net achter de rug.

Ik heb in alle jaren dat ik voorzitter/secretaris ben van deze afdeling, nog nooit meegemaakt dat er slechts vier leden waren, waaronder ik zelf. Voor Hans Wagenaar, de spreker van die avond, was het wel een hele domper. Wat betreft de contactavond met spreker Johnny Wierda, hopen wij toch op een betere opkomst. Maar dat nieuws treft u in de maand mei. Ook komt er dan meer duidelijkheid om wel of niet door te gaan met onze contactavonden. Wij zijn nog met twee bestuursleden die de boel draaiende houden, maar zo kunnen we echt niet meer verder. We wachten af wat er de komende tijd gaat gebeuren.

De website van de parkietensociëteit afdeling Friesland is niet meer in gebruik. Voor vragen over hoe en wat; onze contactgegevens staan in de afdelingscolofon elders in dit blad.

.