oost-gelderland

Secretariaat: Patrick Ratering

Tel:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen dat u, net als in het afgelopen jaar, weer trouw de afdelingsavonden komt bezoeken, waarin we ook opmerken dat we een stijgende lijn van het aantal leden hebben. Dat doet ons goed! Voor het jaar 2023 hebben we de jaarplanning al rond. Zet de datums alvast in uw agenda en uiteraard zijn ook nieuwe leden van harte welkom!

Woensdag 19 april houden wij weer een bijeenkomst. Op deze bijeenkomst zal er een lezing worden verzorgd door Hedwig van de Horst, vogeldierenarts en voor velen inmiddels bekend om haar kennis en kunde.

LET OP ! Op verzoek van Hedwig beginnen we deze avond om 19.00 uur

Zet ook alvast zaterdag 23 september 13.00 uur in uw agenda voor het Vogeluitje, naar Wisbroek breedingcenter in Stramproy.

- Zaterdag 23 september 13.00 uur is ons vogeluitje naar Wisbroek in Stramproy. Wisbroek is begonnen als een Breeding Center. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grootste vogelcentra in de wereld en is enorm vooruitstrevend in de kweek van veel zeldzame soorten, zoals paradijsvogels.

- Dinsdag 28 november 19.30 uur komt Bert Smedinga, eigenaar Lorre & Co.

Tijdens deze bijeenkomsten plannen we voldoende ruimte in voor interactie tussen de sprekers en de leden, opdat we situaties over voeding, kweek of ziekten bespreekbaar kunnen maken.