twente

Secretariaat:

Tel:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ps-twente.nl

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Op het moment dat ik dit stukje schrijf, hebben we nog geen jaarvergadering gehouden. Ik ga ervan uit dat deze jaarvergadering goed verlopen is en dat we met elkaar afspraken hebben kunnen maken om het voortbestaan van de afdeling te regelen, met eventuele nieuwe enthousiaste bestuursleden/vrijwilligers.

We willen jullie graag uitnodigen voor onze contactavond op donderdag 20 april. Dit is een week eerder dan de gebruikelijke laatste donderdag van de maand. Dit komt doordat het een week later koningsdag op donderdag is. We hebben geen spreker voor deze avond uitgenodigd, maar kunnen dan gezellig bijpraten met een hapje en een drankje. De contactavond wordt gehouden om 20.15 uur in wijkcentrum 't Lansink. Graag tot dan.

Wij willen nogmaals de afdelingsbijdrage onder uw aandacht brengen. Wil degenen van wie wij de bijdrage nog niet hebben ontvangen, deze alsnog voldoen. De bijdrage is slechts €10,00 en kan op de rekening van de afdeling Twente overgemaakt worden of machtigen via de mail of via de site. Alleen dan kunnen wij een actieve vereniging blijven.

Let op: We hebben een nieuw rekeningnummer NL70 INGB 0101 3995 53 t.n.v. PS Twente

Het machtigingsformulier vindt u op www.ps-twente.nl in het hoofdmenu onder het kopje formulieren.

Mocht u uw steun al overgemaakt hebben naar ons, dan willen wij u daarvoor bedanken.