west-brabant

west-brabant

Secretariaat: 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden en beurzen van de afdeling West Brabant worden gehouden in: Dorpshuis "De Lanteern" Dorpsstraat 119, 4711 EG, Sint Willebrord

Op 12 maart is er weer een beurs, geopend vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur.

Gezien er op dat moment ook een wielerronde is, hierbij ook een routebeschrijving zodat wij u toch van harte welkom kunnen heten op de maandelijkse beurs!!

Routebeschrijving: komende vanaf de afslag St. Willebrord rijdt u vanaf het viaduct naar de rotonde (links ziet u een benzinepomp). U gaat de rotonde ¾ over en rijdt dan de Bremstraat in. Bremstraat doorrijden en dan bij het kruispunt (Slagerij Heeren) steekt u de weg over naar de Irenestraat. Vervolgens rijdt u de 2e straat rechts in (Emmastraat). Deze weg volgen tot dat u aan de linkerkant Sportpark Rood-Wit ziet liggen. Hier kunt u bij meerdere straten rechts inrijden. U kunt hier proberen zo ver mogelijk bij De Lanteern te komen. U zult hier wel ergens de auto moeten parkeren. 

Op 31 maart is er een vergadering en een lezing van Cliff Mostien over kaketoes. Opening vergadering 20.00 uur (zie afdelingscolofon betreffende adres vergadering en beurs)

We heten iedereen van harte welkom op deze momenten, graag tot dan!