van de bestuurstafel
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Beste lezer.

Het laatste kwartaal van 2018 is aangebroken. Hiermee begint de tijd om ons voor te bereiden op het volgende jaar. Voor u betekent dit dat er weer ringen besteld kunnen worden en dat de contributie voor 2019 betaald moet worden. Van de meeste leden hebben wij een incasso machtiging voor de contributie inning. De incasso wordt in de tweede helft van oktober uitgevoerd. Wilt u er voor zorgen  dat er voldoende saldo op uw rekening staat. Bij de eerste incasso ronde geniet u een voordeel van €3,00. Mocht om welke reden dan ook de incasso niet succesvol zijn, zullen wij in december een tweede poging doen. Na een niet geslaagde eerste poging vervalt echter het recht op de korting.

Wij moeten voor iedere incassohandeling bankkosten betalen en vinden het dus rechtvaardig dat dan de korting vervalt. De contributie dient door de overige leden zelf overgemaakt te worden. Diegene waar wij het e-mailadres van hebben, krijgen een e-mail met de betaalgegevens. De mensen die geen internet hebben, krijgen een brief met de betaalgegevens. Uiteraard hopen wij dat ook de laatste categorieën een machtiging afgeven. Dit scheelt ons veel werk en levert u ook nog een voordeel op. Weet u niet zeker of u een machtiging heeft afgegeven dan kunt u dat bij de ledenadministratie navragen. Als u hierover contact opneemt, wilt u er dan voor zorgen dat u uw  kweeknummer en IBAN paraat heeft.

Helaas krijgen we met regelmaat klachten over de bezorging van ons magazine of beter gezegd het niet bezorgen van het magazine. Wij kunnen u verzekeren dat dit onze volle aandacht heeft. Iedere klacht wordt serieus behandeld zodat u zo snel mogelijk over uw magazine kunt beschikken. Normaal gesproken zou u ons magazine de eerste dinsdag van de maand moeten ontvangen. Mocht dit echter niet het geval zijn, wilt u dan even tot het einde van de week wachten of het als nog wordt bezorgd. Heeft u het vrijdagavond nog niet ontvangen dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aangeven dat u het magazine nog niet heeft. Een nieuw magazine wordt dan zo snel mogelijk naar u verstuurd. Mocht door omstandigheden de productie en/of verzending van het magazine vertraging hebben opgelopen dan zullen wij u daar middels berichtgeving op onze site en onze Facebookpagina over infomeren.

Afgelopen maand werd de BVA Masters 2018 gehouden. De BVA (Belgische Vereniging Agaporniden) heeft daarmee wellicht de grootste show met agaporniden ter wereld. Vrijwel alle soorten en kleurmutanten die er zijn, waren hier te bewonderen. Tijdens de show, welke door een afvaardiging van het bestuur en de keurmeesters is bezocht, is er afgesproken dat vanaf volgend jaar onze keurmeesters ingezet kunnen worden voor de beoordeling van de vogels.

Belangrijke data voor bezoekers en/of deelnemers aan shows:
Afdeling Limburg-Zuid: 20 en 21 oktober, Abdissenlaan 63, 6374 BK te Landgraaf
Afdeling Drenthe: 16 t/m 18 november, Oranjestraat 2, 7753 TK te Dalerpeel
Afdeling Twente: 7 t/m 9 december, Vliegveldweg 347, 7524 PT te Enschede
COM Mondial: 10 t/m 13 januari, Rieteweg 4, 8011 AB te Zwolle
Informatie omtrent deze evenementen via de desbetreffende secretariaten.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier met dit oktober magazine. Heeft u zelf iets te melden? Neemt u  dan contact op met de redactieraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het volgende magazine verschijnt begin november.

Bondsbestuur
Parkieten Sociëteit

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.